Promovare site Timisoara

Te ajutam sa iti cresti traficul, conversiile si sa extinzi vizibilitatea afacerii tale online

Marketing Online Timisoara
Strategii marketing

Procesul nostru de marketing online Timisoara

Dezvoltam o strategie de marketing

Primul pas in realizarea unei returnari a investitiei (ROI) puternice este conceperea unei strategii de marketing online. Vom efectua o analiza extinsa a website-ului, a traficului, backlink-urilor, cuvintelor cheie, a competitiei si multe altele. Ulterior o sa folosim aceasta analiza pentru a contura un set de orientari si recomandari necesare pentru reusita campaniei de marketing online.

Atragem trafic de calitate

Dupa realizarea strategiei campaniei, vom incepe sa atragem vizitatori catre site-ul companiei cu ajutorul retelelor de media online. Ne indreptam atentia in special catre persoanele care au o probabilitate mare sa fie valoroase afacerii dumneavoastra. Prin targetarea persoanelor care cauta servicii oferite de site-ul/compania dumneavoastra, crestem probabilitatea de a ajunge pe site si de a devenii clienti.

Crestem conversiile si numarul vizitatorilor

Dupa ce ajung pe site, vizitatorii au parte de o experienta user-friendly care incurajeaza interactiunile si conversia. Serviciile noastre de web design si optimizare a ratei de conversie va ajuta ca vizitatorii sa faca o actiune definita ca si conversie (completare de formulare, cumparare produs, achizitionare de servicii, etc.). Odata ce un utilizator a fost convertit in client, este important sa pastrati o legatura stransa cu acesta.